Bedrijven

bedrijfsabonnementBloemen zijn op heel veel manieren in te zetten. Of het nu gaat om klachtenafhandeling, relatiegeschenk, een jarige werknemer. Planten en bloemen zijn onmisbaar in ontvangstruimten en receptiebalies, ze maken de omgeving aangenaam en prettig om in te werken. En Bloomfields and Desjardins biedt u het totaalconcept!

Bloemenabonnement

Het is als klant aangenaam om verwelkomt te worden door groen en kleur. Een mooi baliestuk is representatief en zegt iets over het bedrijf. Wekelijks bezorgen wij bij u een vers boeket bloemen voor de receptie of vergaderzaal. Uw wensen worden doorgesproken en aan het eind van de maand ontvangt u de factuur. Wij leveren bloemen kant en klaar in een vaas vanaf € 10,00 per week.

Verjaardaglijst

Een extra service en veel gemak voor u is de verjaardagslijst. Wij zorgen ervoor dat de jarige een mooi boeket krijgt. Ook hier worden uw wensen doorgesproken en kunt u zelf een persoonlijke tekst doorgeven voor uw jarige werknemers. U kunt het boeket laten bezorgen op kantoor of thuis. En eind van de maand ontvangt u dit gemakkelijk en overzichtelijk op de factuur.

Planten op kantoor

Planten hebben een rustgevende werking in een kantoorruimte. Het verzorgen van planten in hydrocultuur kost weinig tijd en is ideaal voor kantoren. De planten groeien zonder aarde in een cultuurpot die in een pot met water staat. In het water zitten alle voedingstoffen die de plant nodig heeft en die hij anders uit de grond haalt. U hoeft dus alleen maar water te geven via een vulpijp als de waterniveaumeter dat aangeeft. Wij komen graag bij u op kantoor kijken, zodat u de juiste planten op de juiste plek krijgt.