De Winkel

bloomfields-teamBloomfields and Desjardins is een bloemenwinkel met al meer dan 21 jaar ervaring. Bij ons vindt u het hele jaar door dagverse bloemen van hoogwaardige kwaliteit. Boeketten bij Bloomfields and Desjardins worden met zorg gemaakt. Op onze site ziet u hiervan enkele voorbeelden. Maar u kunt natuurlijk ook een boeket zelf laten samenstellen naar uw eigen smaak. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van boeketten, bloemstukken, bruids- en rouwarrangementen.

Voortdurend kijken wij naar de trendontwikkelingen op beurzen op gebied van interieur en bloemsierkunst. Wij hebben een uitgebreid assortiment glas, potten en interieurartikelen.

Creativiteit hoort bij ons, dus laat u verrassen!

Klantenkaart

Bloomfields and Desjardins

Bij Bloomfields and Desjardins kunt u sparen met uw eigen klantenkaart.

Bij iedere euro die u besteed ontvangt u een punt. Bij 300 punten krijgt u €15,00 korting die u vrij kunt besteden in de winkel.

U wordt per mail op de hoogte gehouden van acties en nieuwe producten.
De borg voor het pasje is € 2,00.


bloomfields-cadeaubon

Cadeaubon

Bloomfields and Desjardins

U kunt bij ons ook terecht voor een eigen cadeaubon die in onze eigen winkel besteed kan worden. Leuk om cadeau te geven of te krijgen. We kunnen er elk gewenst bedrag voor u opzetten. U hoeft de cadeaubon niet in 1 keer te besteden, er altijd een toegoed op gezet worden. De bon is onbeperkt geldig.

En toevoegen dat de Fleurop cadeaubonnen vanaf €7,50 gaan. De Fleurop giftcards zijn onbeperkt geldig en zijn in delen te besteden.


bloomfields-bezorgservice

Bezorgservice

in de gemeente Zeewolde

U kunt bij ons ook gebruik maken van onze bezorgservice. U kunt dit telefonisch of per email bij ons in de winkel aanvragen.

De bezorgkosten in het dorp zijn €4,00 en voor het buitengebied €6,00 tot €7,50.

Particulieren die niet in Zeewolde wonen en toch een boeket voor in Zeewolde willen bestellen kunnen gebruik maken van Bloemplein. Deze vindt u onder het kopje online bestellen.


Ruilen

Mocht u iets hebben ontvangen of hebben gegeven wat u niet mooi vindt, dan mag dit altijd geruild worden. U kunt dan een ander artikel uitkiezen of wij schrijven een tegoedbon voor u uit. Er wordt geen geld terug gegeven.

Klachten

Mochten er klachten zijn over een artikel of boeket, dan kunt u altijd met ons contact opnemen. Wij vergoeden altijd het aangekochte artikel of boeket. Zo kunken wij de kwaliteit op peil houden. Ook waar gebloemschikt wordt vallen soms blaadjes!