Fleurop

Met de Fleurop kunt u overal in Nederland en de rest van de wereld uw bloemen laten bezorgen. De boeketten gaan vanaf 14,50 en de bezorgkosten zijn €6,50. Voor de grote plaatsen zoals Amsterdam, Rotterdam, Den-Haag  zijn de bezorgkosten €7,25 en voor het buitenland €10,00.

Naast bloemen kunt u ook plantenarrangementen en rouwarrangementen via de Fleurop bestellen. Als u voor 12:00 besteld kan de bestelling dezelfde dag nog geleverd worden. Voor het buitenland moet u rekening houden met 2 dagen levertijd.

nationale-bloemenbon-fleuropOok kunt u bij ons terecht voor de Nationale Fleuropbon. Deze bon is bij alle aangesloten Fleurop bloemisten in Nederland te besteden. Het bedrag op de bon  is in delen te besteden. Het minimale bedrag voor de bon is € 7,50.

Fleurop heeft ook een eigen cadeaushop. Deze bestaat uit rode en witte wijn, Prosecco, Merci chocolade, vazen en knuffels. Dit is allemaal mogelijk om bij een Fleurop bestelling toe te voegen. Al deze artikelen zitten ook in ons assortiment en staan gepresenteerd in de winkel. Vraag aan een van onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Fleurop cadeau's